Eenvoudige Wraps

Eenvoudige wraps, de naam van het recept zegt het al. Dit gerecht is eenvoudig en snel te bereiden. U heeft in een mum van tijd heerlijk gekruide en goed gevulde wraps op tafel staan.

Gevulde wrapsPersonen: 3
Bereidingstijd: 20 +/- minuten
Gerecht: Gevulde wraps
Gang: Hoofdgerecht

Ingrediƫnten
- 1 pak wraps
- 2 (naturel) speklapjes
- 1 prei
- 1 verse Spaanse peper
- 1 blikje kapucijners
- 1 bouillonblokje
- teentje knoflook
- gehaktkruiden
- vers gemalen peper
- snufje zout

Bereiding:
Neem de twee speklapjes en snijd deze in kleine blokjes.

Neem de prei en snijd deze in fijne ringen. Snijd de Spaanse peper door de helft en verwijder de zaadjes en pitjes. Snijd vervolgens de Spaanse peper in kleine stukjes.

Verhit een koekenpan op het vuur. Voeg wanneer de koekenpan goed heet is, de kleine blokjes spek toe. Bak deze op een hoog vuur onder af en toe roeren. Zet wanneer de blokjes spek goed knapperig zijn het vuur laag.

Voeg vervolgens de fijne prei ringen en de klein gesneden Spaanse peper toe aan de spekblokjes. Laat dit geheel even bakken op laag vuur. Blijf hierbij goed roeren zodat de prei ringen niet verbranden.

Verkruimel het bouillonblokje en pers het teentje knoflook. Voeg het bouillonblokje en de knoflook toe. Roer het geheel goed door. Voeg naar eigen smaak en wens nog de gehaktkruiden, peper en zout toe.

Neem het potje kapucijners en laat deze goed uitlekken. Meng de kapucijners vervolgens door het mengsel onder af en toe goed roeren.

Verwarm eventueel de wrap volgens aanwijzing op de verpakking. Leg 3 grote scheppen vulling in het midden van de wrap. Rol de wrap vervolgens op.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: